Bezorgkosten

Uw bestelling wordt gratis bezorgd bij bestellingen van meer dan €60,- in België en of Nederland


Levertijden

Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, kan het zijn dat niet elk artikel voorradig is. Wij wachten maximaal 3 dagen met verzenden tot uw bestelling compleet is. Mocht uw bestelling na 3 dagen nog niet compleet zijn dan verzenden wij alvast de voorradige producten. 
De ontbrekende artikelen ontvangt u op een later moment. U wordt geïnformeerd over de nieuwe levertijden. Indien u beslist om dit product niet meer te ontvangen, dan kunt u kosteloos ontbinden.

Voor 22:00 besteld = morgen geleverd

 Wij verzenden uw bestelling dezelfde dag als:

  • U voor 22:00 heeft besteld.
  • U voor 22:00 heeft betaald.
  • Alle producten van uw bestelling op voorraad zijn.

 Dit geldt alleen voor afleveradressen in België en Nederland

 

Wat is de levertijd van producten die niet voorradig zijn?

 Wanneer u meerdere artikelen in één keer bestelt, kan het zijn dat niet elk artikel voorradig is. Wij wachten maximaal 3 dagen met verzenden tot uw bestelling compleet is. Mocht uw bestelling na 3 dagen nog niet compleet zijn dan verzenden wij alvast de voorradige producten. De ontbrekende artikelen ontvangt u op een later moment. U wordt vanzelf per e-mail op de hoogte gebracht. U word geïnformeerd over de nieuwe levertijden en op de hoogte gehouden wanneer het product weer opnieuw voorradig is. Indien u beslist om niet meer dit product te nemen kunt u kosten loos ontbinden.

Verzendingen binnen België

Vanaf het moment dat uw bestelling door ons wordt overgedragen aan PostNL kunt u deze volgen via de Track & Trace van PostNL. Dit werkt door middel van de door PostNL toegewezen barcode welke u kunt invullen op PostNL

Deze barcode kunt u vinden in de bevestiging e-mail die u van ons ontvangt na het plaatsen van een bestelling. Hierin vindt u ook het afleveradres en de verzonden producten.

Het kan voorkomen dat er geen status van uw pakket bekend is bij PostNL. In dat geval heeft PostNL de barcode nog niet verwerkt. Als u 3 dagen na ontvangst van de verzendmail nog geen status kunt bekijken, neem dan contact op met de klantenservice.


Vertraging verzending
U kunt de status van uw bestelling zelf volgen via PostNL. In sommige gevallen is PostNL niet in staat uw bestelling de volgende dag al af te leveren. Het beste kunt u nog een aantal werkdagen wachten. Heeft u 3 dagen na ontvangst van de verzendbevestiging van topdrogist.be uw bestelling niet ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice

Soms kan het zijn dat je aankoop toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht, dan kan je het product naar TopDrogist terugsturen of ruilen.


Voorwaarden

  • Je hebt op aankopen een zichtermijn van 14 dagen.
  • Het product moet ongebruikt en compleet zijn.
  • Persoonlijke en Bederfelijke producten verzegeld (ongebruikt) retourneren.
  • Retour formulier volledig invullen en meesturen.

 


Kosten retourneren
TopDrogist kan een schadevergoeding in rekening brengen wanneer je meer hebt gedaan dan nodig was om het artikel uit te proberen.
Wij brengen de verzendkosten (€ 6,95) voor de retourzending in mindering op het terug te betalen bedrag, tenzij het een fout van TopDrogist betreft.
Het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending worden snel gerestitueerd en in ieder geval binnen 14 dagen nadat wij de melding van herroeping hebben ontvangen.
Indien wij de retourzending niet binnen 14 dagen ontvangen hebben, dan wachten wij tot wij het artikel ontvangen hebben of tot je kunt aantonen dat het artikel is retour gezonden. Wanneer je het via het online retourformulier retour hebt gemeld en het retourformulier hebt uitgeprint dan kunnen wij via de track en trace code het pakje traceren voor je.


Artikelen die je niet kunt retourneren
Sommige producten kunnen in verband met hygiëne (bijvoorbeeld cosmetica zoals cremes, parfums en seksualiteit) alleen geretourneerd worden als de verzegeling nog intact is. Verder kunnen persoonlijke (op maat gemaakte) producten en producten die binnen de bedenktermijn kunnen bederven ook niet geretourneerd worden.

Binnen 14 dagen nadat wij het product hebben ontvangen, zal het bedrag op uw rekening komen te staan